diumenge, 5 de maig de 2013

Els tallers de Lectures al Jardí

Ben aviat Lectures al Jardí complirà un any i al llarg d'aquest temps hem anat coneixent a un bon grapat d'escriptors amb els que hem anat creant vincles més enllà de l'àmbit professional. Això ha fet que cada cop més els autors ens facin consultes sobre temes concrets (autoedició, màrqueting per a escriptors, etc.) i per això ens hem decidit a posar en comú i fer accessibles aquests aspectes eminentment pràctics, a tots els interessats organitzant una sèrie de tallers temàtics. 

Per a impartir-los comptarem amb professionals destacats que poden aportar l'experiència del dia a dia a tots aquells que esteu acabant una novel·la o ja la teniu enllestida i  teniu dubtes sobre com funciona el món editorial i els seus aspectes col·laterals, i més encara en un moment com aquest, en el que tot està canviant de manera molt ràpida.

El nostre primer taller estarà dedicat a la figura de l'agent literari i tindrà lloc el proper 22 de maig de 19h a 21h, en el molt acollidor Centre Cultural Valentina (Plaça Regomir 2 de Barcelona). 


Amb el títol Per a què serveix un agent? compartirem amb vosaltres els següents temes:

- El món editorial, un univers canviant: el canvi de paradigma al sector editorial (com funciona l'edició convencional, el paper de l'autor, els percentatges que rep cada part, etc.).

- Traficant amb somnis: sobre els entrebancs que es troben els autors novells amb l'autoedició, l'edició co-finançada i la lletra petita dels contractes d'edició.

- L'agent literari: la nova figura de l'agent com assessor de l'autor: què cal presentar a un agent?, quins aspectes de l'obra son més valorats pels agents?

Roser Herrera
El taller l'impartirà la Roser Herrera, directora de l'agència literària Letras Propias. La Roser és advocada i té una amplia formació en temes d'edició. Aquesta dualitat li permet gestionar totes les condicions legals dels contractes d'edició i a més a més, donar un cop de mà als autors en el cas de dubtes amb els manuscrits. La Roser representa un nou model d'agent, aquella que ofereix un recolzament integral a l'autor des del moment en el que encara està treballant a la seva obra. 

Podeu fer les inscripcions a través d'Eventbrite http://lecturesaljarditallers.eventbrite.es/. El preu del taller és de 14,-   amb compra anticipada a través d'Eventbrite i 16,- el mateix dia a l'entrada del taller i  segons disponibilitat. Places limitades. 

Si teniu qualsevol dubte ens podeu contactar a través del nostre correu lecturesaljardi@yahoo.com. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada