dimecres, 5 de juny de 2013

Taller "Si no et veuen, no et llegeixen. Màrqueting per a escriptors"

Continuant amb el projecte que us vam comentar en un post recent de fer accessibles i posar en comú coneixements pràctics vinculats amb el món de l'edició, us anunciem que ja tenim data per un nou taller de Lectures al Jardí.

"Si no et veuen, no et llegeixen. Màrqueting per a escriptors"  i ho impartirà una professional de referència en temes de visibilitat i màrqueting per a escriptors: Neus Arqués . El taller tindrà lloc el proper 20 de juny de 19h a 21h en el  Centre Cultural Valentina (Plaça Regomir, 2 de Barcelona). Neus Arqués 
Com molts de vosaltres ja sabeu, avui en dia  no n’hi ha prou amb escriure. El principal repte al qual s’enfronta una obra és la invisibilitat. És per això que els autors han de dedicar cada cop més esforços a donar suport al seu títol, juntament amb l’editorial o bé tot sols.

La sessió exposarà quins són els punts claus que cal tenir en compte a l’hora de preparar un pla de visibilitat pel teu llibre:
  •       Com arribes al teu lector?
  •       Quines plataformes on-line (web, blog, xarxes socials) et funcionaran millor?
  •       Com pots aconseguir ressenyes?
També es proposarà un calendari de treball pels qui no tenen temps.


L' escriptora i analista digital Neus Arqués està diplomada en Traducció per la U. Autònoma de Barcelona, és també llicenciada en CC. Polítiques i Master en Política Internacional per la  Johns Hopkins University (Baltimore, EEUU). Al 2002 va fundà Manfatta, empresa de comunicació digital,  inclosa a la llista de las 500 agèncias més innovadoras del món (2004).  Recentment, Neus ha estat inclosa a la llista de les  35 espanyoles més influents a InternetEntre els seus llibres destaquen Marketing para escritores (llibre pioner i de referència en el tema) i Y tú, ¿qué marca eres?. Si voleu seguir a Neus Arqués ho podeu fer a través del seu compte de Facebook, twitter o blog.


Podeu fer les inscripcions a Eventbrite http://tallerslecturesaljardi.eventbrite.es. El preu del taller és de 25,-   amb compra anticipada a Eventbrite i 30,-  el mateix dia a l'entrada del taller i  segons disponibilitat. Places limitades. 

Si teniu qualsevol dubte ens podeu contactar a través del nostre correu lecturesaljardi@yahoo.com. Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada