divendres, 6 de setembre de 2013

Taller "L'autoedició: noves oportunitats pels autors "

Després d'unes magnífiques vacances, tornem a la feina amb energies renovades i nous projectes que poc a poc us anirem anunciant.

Per començar la temporada organitzem un nou taller pensat, com tots els que fem, per possar a disposició dels autors informacions pràctiques que els ajudin a desenvolupar-se de manera autònoma en el món de l'edició. 

El títol d'aquest nou taller és "L'autoedició: noves oportunitats pels autors" i l'impartirà Maria Cardona, responsable màrqueting i llibre digital a Malpaso Ediciones i fundadora de la consultoria MMCardona. El taller tindrá lloc el proper 18 de setembre de 19h a 21h en el Centre Cultural Valentina (Plaça Regomir, 2, Barcelona). 

Maria Cardona
L'autoedició comença a sonar amb força, no només per aquells que no tenen possibilitats de ser publicats per una editorial tradicional, sinó també per als que publiquen amb aquestes. És el futur de l'edició? En aquest taller donarem dades i xifres reals sobre l'autoedició, desmuntarem mites i veurem què s'ha de fer per autopublicar (o no) un llibre.


Alguns dels punts que es tractaran són els següents:
 • Diferències entre ser publicat i autopublicar-se
 • Coses a tenir en compte abans d'(auto)publicar-se
 • Distribució: plataformes i llibreries
 • La promoció
Especialista en màrqueting editorial i estratègia online, Maria Cardona va estudiar Traducció i Interpretació i Lingüística aplicada a les noves tecnologies a la Universitat Pompeu Fabra. Posteriorment cursà el Màster en Edició a la Idec (Universitat Pompeu Fabra). Ha treballat com editora de ficció i llibre de text a diverses editorials, ha format part de l'equip de The London Book Fair i treballat a Guillermo Schavelzon Agencia Literaria com agent i responsable de comunicació i màrqueting. A finals del 2012 funda MMCardona, una consultoria dedicada a les estratègies digitals i el màrqueting online per a editorials, agències literàries i autors. Al maig del 2013 s'embarca en el projecte del llançament online de la nova editorial Malpaso, on és la responsable de màrqueting i edició digital. 


Podeu fer les inscripcions a través d'aquest enllaç EventbriteEl preu del taller és de 15,-   amb compra anticipada a Eventbrite i 17,-  el mateix dia a l'entrada del taller i  segons disponibilitat. Places limitades. 


Si teniu qualsevol dubte ens podeu contactar a través del nostre correu lecturesaljardi@yahoo.com. 


Ens veiem el 18 de setembre!


1 comentari:

 1. Hola gente : soy una escritora argentina de mas de 40 best sellers lanzados tanto en latinoamerica como en España, China e Italia . Pero con mi editor catalan no quise renovar contrato porque me estafó , y mi editorial de Colombia dejo de hacer narrativa. Todos mis libros son de tal éxito que los digo vendiendo particularmente como pdf ...y me da pena, porque pierdo mercado importante con esta " venta hormiga". les aseguro que tengo seguidoras fieles y que si me ayudan a lanzarlos, seria un exito total en España y el mundo ! saludos
  Ana von Rebeur 54 - 11- 47479656
  www.anavonrebeur.com.ar

  ResponElimina