Premi LaJ


A Lectures al Jardí continuem amb el propòsit de recolzar als autors en el procés d'escriure la seva novel·la. Per això aquesta nova temporada hem decidit crear el 1er premi al fragment més prometedor de Lectures al Jardí.
D'entre tots els fragments llegits en les sessions de Lectures al Jardí temporada 2013-2014 (sessions de tardor, hivern, primavera i estiu), el jurat de Lectures al Jardí triarà aquell que consideri millor, per continuar així donant-li més suport al seu autor en l'escriptura. 

El guanyador del 1er premi al fragment més prometedor de Lectures al Jardí gaudirà d'una sessió de coaching per a escriptors (3h) impartida per Assum Guardiola de Factoria de Lletres. D'aquesta manera recolzarem a l'autor per continuar treballant en la seva novel·la. En la sessió de coaching el guanyador podrà aprofundir sobre els següents punts:
  • Anàlisi sobre el bon funcionament del narrador i el punt de vista. Bona caracterització dels personatges. Bona estructura narrativa amb especial atenció al ritme, diàlegs, narrativitat, descripcions, etc.
  • Propostes per activar i millorar la creativitat.
  • Propostes per vèncer bloquejos a l'hora d'escriure.
L'extensió màxima del text a analitzar serà de 5.000 paraules i haurà de ser enviat a Factoria de Lletres 15 dies abans de la tutoria. 

El guanyador i Factoria de Lletres es posaran d'acord sobre la manera en la qual faran efectiva la sessió de coaching: presencial, sessió via hangout, Skype, etc...

Si voleu saber més sobre Factoria de Lletres, podeu consultar la seva pàgina web o seguir-los a través de les xarxes de Facebook i twitter

Per a més informació ens podeu contactar a través del nostre mail: lecturesaljardi@yahoo.comCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada