Sobre LaJ

El procés d’escriure una obra literària de llarg alè, com una novel·la, és inevitablement solitari. Sobretot quan l'obra ja està força avançada, és freqüent que l'autor es deixi portar pels dubtes i pel desànim. 

A vegades, donar a conèixer als altres parts d'una novel·la en curs ajuda a l'escriptor a mantenir la motivació, a aclarir dubtes i a no sentir-se desemparat en el seu procés creatiu. També al públic li resulta interessant viure de prop les complexitats de la creació literària. Així doncs, si estàs escrivint una novel·la, Lectures al jardí et proposa fer partícip el públic i altres escriptors de la evolució del teu projecte.

Amb aquest objectiu celebrem vàries vegades a l'any sessions obertes a tothom a les que tres escriptor@s presenten breument les seves obres i en llegeixen un fragment. La sessió acaba amb un debat obert entre els escriptor@s i el públic, on es treuen a la llum un munt de temes molt interessants relacionats amb la creació literària.

A més a més, Lectures al Jardí ofereix tallers i serveis personalitzats pels autors, que o bé es troben en el procés de creació d'una novel·la o l'han finalitzat recentment i volen assolir uns coneixements del sector que els hi permetin sortir-se'n de manera autònoma. 

En els tallers, de dues hores, professionals en actiu del món del llibre imparteixen coneixements específics sobre matèries vinculades amb el sector editorial: autopublicació, màrqueting per a autors, què es un agent literari, etc.  

Lectures al Jardí ofereix també assessorament personalitzat a aquells autors que ho desitgin: informes de lectura professionals, màrqueting per a escriptors i assessorament literari general.

Si vols saber una mica més sobre el funcionament de la nostra iniciativa contacta'ns. Per veure com participar a les sessions pots veure el següent vídeo. I si tens algun amic escriptor que podés estar interessat, comparteix-lo!: